Londra
octombrie 30, 2018

Cișmigiu – Bistro La Etaj

Cismigiu – Bistro la Etaj este pictat în culori calde și pline de viață, luminos, cu scaune confortabile, inspirat parcă dintr-un film în regia lui Wes Anderson, prin cromatica specială și utilizarea aproape obsesivă a rozului, această culoare fiind principala caracteristică diferențiatoare pentru acest proiect.

Restaurantul este decorat cu o serie de picturi realizate de Andrei Măceşanu. Picturile sunt expuse în original și sunt inspirate de stilul grafic al acelei ere, dar și de stilul francez și de modă.

Este împrejmuit de o terasă îngustă și are vedere panoramică de jur împrejurul Bucureștiului vechi, spre Regina Elisabeta în față și spre Constantin Mille în spate, spre Brezoianu cu Palatul Universul și cu toate clădirile interesante dinspre parcul Cișmigiu, de la care iși trage și numele. 

Cişmigiu - Bistro La Etaj se află la etajul al 6-lea al Hotelului Cişmigiu (Bulevardul Regina Elisabeta numărul 38) și este deschis zilnic între orele 07:00 - 00:00, timp în care te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific românesc sau franțuzesc.

Restaurantul este un bistro, iar principala sursă de inspirație a fost bistroul clasic francez, dar și clădirea hotelului, care a fost un simbol al Micului Paris, așa cum Bucureștiul a fost cunoscut în perioada interbelică. Are 130 de locuri, aproximativ 350 mp și face face parte din grupul de restaurante din care mai fac parte Nor Sky Casual Restaurant, Social 1 şi Stadio Restaurant cu Atrium.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *